Online és mobil vásárlási információk

Társaságunk virtuális matricaértékesítő rendszere 2006 tavaszán indult. A járművezetők először SMS-ben, a későbbiekben interneten és telefonos behívással, majd 2007 tavaszától mobiltelefonon segítségével már bankkártyás fizetéssel is beszerezhették az úthasználati jogosultságokat. A kényelmes és biztonságos vásárlási alternatívát jelentő módszerek által az úthasználók az értékesítő helyeken esetenként előforduló sorban állás helyett pár perc alatt megválthatják matricáikat.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy amennyiben az itt felsorolt viszonteladókon keresztül, mobilalkalmazás vagy SMS útján kívánják az e-matricát megváltani, úgy bármilyen termék-vásárlási tranzakcióval kapcsolatos problémájukkal közvetlenül a konkrét viszonteladót keressék fel. A viszonteladóknál fellépő hibákért, valamint a fent említett listán nem szereplő e-matrica értékesítővel történő vásárlási tranzakció bárminemű sikertelensége miatt felmerülő károkért a NÚSZ Zrt.-t semminemű felelősség nem terheli. 

Amennyiben Ön korábban számhordozása van, mindig azon az előhívó számon indítsa a vásárlást, amelyik mobilszolgáltatóhoz átment, különben nem tudja szolgáltatásunkat igénybe venni! 

 NEMZETI MOBILFIZETÉSI ZRT. (WEB / APP/ SMS)
 Termékpaletta e-matrica vásárlásHU-GO viszonylati jegy vásárlás és HU-GO egyenleg feltöltés
 Igénybe vevők köremobilalkalmazással regisztráció nélkül / regisztrációval, mobilalkalmazással, weben és SMS-ben 
 Külföldiek elérhetik?igen
Szolgáltatás költségeie-matrica, e-útdíj
Ügyféltájékoztatórészletes információk
 Webwww.nemzetimobilfizetes.hu
 E-mailugyfelszolgalat@nemzetimobilfizetes.hu
 Ügyfélszolgálat+36 36 889 889