Tanúsítványok

A NÚSZ Zrt. tevékenysége során kiemelt értékként kezeli a minőséget, a környezetet, valamint a munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot. Mindent megtesz annak érdekében, hogy az általa nyújtott szolgáltatások és végzett tevékenység folyamatosan megfeleljenek az állandóan változó igényeknek és elvárásoknak. 

A nemzetközileg elismert szabványok a vállalatirányításnak olyan keretrendszert adnak, amely hozzájárul a NÚSZ Zrt. céljainak megvalósításához, az innovatív vállalatműködtetéshez. A nemzetközileg elismert szabványosítás elősegíti a társaság működésének átlátható megvalósítását is. 

Ezért a NÚSZ Zrt. mintegy 20 éve bevezette az ISO 9001 szerinti minőségirányítási és az ISO 14001 szerinti környezetközpontú (MIR, KIR), majd az MSZ ISO 45001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszert, népszerű nevén, a MEBIR-t is. 

A nemzetközileg elfogadott irányítási rendszert – a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által akkreditált – független külső fél minősíti, és tanúsítvánnyal bizonyítja a szabványoknak megfelelő működést. A NÚSZ Zrt.-nél az Integrált Irányítási Rendszer tanúsítását 2014 óta a Magyar Szabványügyi Testület végzi. A 2021-es audit során a Magyar Szabványügyi Testület az általa kiadott auditvizsgálati jegyzőkönyvben eltéréseket nem állapított meg.
A tanúsítványok a lap alján megtekinthetőek.

A Társaság Minőség, Környezeti és MEB politikája erre a linkre kattintva tekinthető meg.